No niin, tästä se alkaa!

Pari viikkoa on mennyt ihan turvoksissa. Ei ole tolkkua herkuttelun määrällä kun makuun pääsee. Vaikka miten närästää ja on paha olo niin lisää suklaata jos sitä vaan kaapista sattuu löytymään! Onneksi nyt alkaa olla herkkuvarastot tyhjillään.

Uuden vuoden kunniaksihan olis voinut tehdä jos jonkunlaisia lupauksia mutta minä en lupaa mitään! Kyllä elämästä pitää pystyä nauttimaan. Jos joskus tekee mieli herkutella niin miksi sitä kieltämään itseltään? Mutta joku raja tietty...

Joulun aikaan kun oli kovat pakkaset niin uhosin miehelle, että kunhan pakkaset lauhtuu niin alan käymään lenkillä! Tänään vasta sain lähdettyä. No onhan sitä pakkasta ollut vieläkin, tänään oli -13. Mutta kyllä teki hyvää puolentoista tunnin lenkki! Siskon kanssa suunniteltiin että huomenna voisi lähteä kokeilemaan kahvakuula treeniä. Katsotaan toteutuuko suunnitelma.

No, lyhyestä virsi kaunis, nyt alkaa tässä talossa iltapalarumba. Huomenna on esikoisella paluu arkeen kun loma loppuu. Ihan jännittää miten sitä jaksaa seitsemältä nousta kun on vähän erilaiseen rytmiin tottunut loman aikana.