Edellisellä kerralla puhumastani kahvakuulatreenistä ei sit tullutkaan mitään mutta kävin kyllä Zumbaamassa. Se on kyllä hauskaa puuhaa! Viime viikolla jäi muuten aika vähäiseksi liikuntapuoli, lumitöitä viikonloppuna 2-3 tuntia.

Lumityöt ei oo todellakaan suosikkipuuhaani! No okei, erinomaista hyötyliikuntaa, ja olen kyllä yrittänyt saada itseni suhtautumaan siihen positiivisesti mutta vaikeaa se on. En ole muutenkaan yhtään talvi-ihminen. Jos voisin valita niin asuisin sellaisessa paikassa missä on enimmäkseen lämmintä ja aurinkoista.

Aloitin tällä viikolla useiden vuosien tauon jälkeen pitämään muutamaa jumpparyhmää, kansalaisopistolla. Siinä tulee ainakin pakosta lähdettyä liikkumaan edes kahtena iltana viikossa. Syksyllä aloin harrastamaan joogaa, se on aamuryhmä klo 8-9. Vähän on hankaluuksia saada koko aamu-uninen katras kasaan ja maailmalle ja vielä itse ehtiä joogaan kahdeksaksi. Mutta kun päättää toimia niin kyllä se jotenkin aina suttaantuu. Ja kyllä se olo joogan jälkeen on niin taivaallinen!

Tämän viikon liikuntasaldo näyttä tähän mennessä tältä;

maanantaina pari tuntia lumitöitä, jumpan suunnittelua ja tunnin jumppa,

tiistaina tunti lumitöitä, jumpan suunnittelua ja kaksi tunnin jumppaa,

keskiviikkona tunnin verran lumitöitä,

torstaina pari tuntia lumitöitä ja tunnin Zumba ja 

tänään tunnin jooga. Tänään joudun ehkä tekemään vielä lumitöitä ja käyn ehkä kävelylenkillä illalla.

En ymmärrä miten pystyin vuosia olemaan sellainen sohvaperuna! Tulee niin hyvä olo siitä kun saa itsensä liikeelle. Kyllä sitä vaan tässä iässä on jo jotain tehtävä että pysyisi edes jollain lailla kunnossa. Ei enää ole niin vetreä olo kun kolmekymppisenä, saatikka kaksikymppisenä. Ja inhottaa nuo pursuilevat muodot! Ei tee mieli mennä vaateostoksille nykyään ollenkaan. Kaikki näyttää niin kauhealta päällä. Suosikkifarkut ovat jo polvesta kuluneet puhki mutta en suostu uusia ostamaan! Kaapissa on parit farkut jotka vielä reilu vuosi sitten sopivat. Päätinkin, että 40-vuotissyntymäpäivänäni sovin kiemurtelematta ja survomatta niihin farkkuihin! Aikaa on vajaa 11 kuukautta. Katsotaan kuinka muijan käy!